Onderhoud leaseauto's

Er zijn nog wel eens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Deze willen we graag uit de wereld helpen.

Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij ons, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook als de leaseauto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie zijn wij het juiste adres.

Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon intact. Wanneer u een defect voor garantie moet laten verhelpen, dan eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer.
Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat de garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld en u weer snel op weg bent.

U vindt ons in Dirksland

Komt u gerust eens langs, wij staan u graag te woord en altijd voor u klaar. U kunt een afspraak maken of gewoon binnen lopen.

Auto Bakker Dirksland
Nijverheidsweg 2
DIRKSLAND

0187 605 055
info@autobakkerdirksland.nl

Voor meer contactinformatie kunt u terecht op onze contactpagina.