Periodiek onderhoud

Houd uw auto betrouwbaar en bedrijfszeker

Waarom heeft uw auto onderhoud nodig?

 • Pech onderweg. Niets is zo vervelend als een auto die u in de steek laat. Want dat gebeurt altijd op het verkeerde moment. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk.
 • Als uw auto goed is onderhouden bent u er zeker van dat u veilig rijdt. En is veiligheid voor u en uw gezin niet het allerbelangrijkste?
 • Uw auto levert meer op als u hem inruilt. Verkoopt u uw auto of ruilt u hem in, dan helpt het voor de inruilprijs om een ingevuld en afgestempeld onderhoudsboekje te kunnen overleggen. Dat is immers het bewijs dat de auto zijn beurten gehad heeft en dus goed is onderhouden.

  Onderhoud van uw auto

  Ieder merk en type auto heeft een andere onderhoudsbehoefte. Het onderhoud aan uw auto voeren wij uit volgens de richtlijnen van de fabrikant. Dat betekent dat de fabrikant bepaalt wat wij moeten controleren of vervangen aan uw auto. U betaalt alleen wat nodig is! De APK is voor u gratis als uw auto een grote onderhoudsbeurt krijgt. Bij een kleine onderhoudsbeurt krijgt u op de APK 50% korting.

  U vindt ons in Dirksland

  Komt u gerust eens langs, wij staan u graag te woord en altijd voor u klaar. U kunt een afspraak maken of gewoon binnen lopen.

  Auto Bakker Dirksland
  Nijverheidsweg 2
  DIRKSLAND

  0187 605 055
  info@autobakkerdirksland.nl

  Voor meer contactinformatie kunt u terecht op onze contactpagina.